Zoek op

anonimiteit

de anonimiteit zelfst.naamw. (v.) Uitspraak:   [anonimi'tɛit] toestand dat de identiteit van iets of iemand niet bekend is Voorbeeld:   `veiligheid en anonimiteit bij internetdating` © Kernerman Dictionaries. SpellingCorrect gespeld: 'anonimiteit' komt vo...
Gevonden op http://www.woorden.org/woord/anonimiteit

ANONIMITEIT

1) Het anoniem zijn 2) Naamloosheid 3) Naamsverzwijging 4) Onbekendheid
Gevonden op http://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/ANONIMITEIT/1

Anonimiteit

Men spreekt van anonimiteit als de identiteit van een persoon niet bekend is of als hij die niet bekend wenst te maken. Het woord anoniem komt van het Griekse anoonumos, wat betekent `zonder naam, ongenoemd`. Van oudsher wordt de term anoniem toegepast als de naam van een schrijver, beeldend kunstenaar of componist onbekend is of verloren is geg.....
Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/Anonimiteit

Anonimiteit

Men spreekt van anonimiteit als de identiteit van een persoon niet bekend is of als hij die niet bekend wenst te maken. Het woord anomiem komt van het Griekse anoonumos, wat betekent 'zonder naam, ongenoemd'.
Synoniemen - Verwante begrippen - Naamloosheid, pseudoniem
Gevonden op http://psy.cc/psy/wiki/pmwiki.php?n=Begrippen.Anonimiteit

Anonimiteit

Om de privacy van respondenten te beschermen garanderen professionele marktonderzoekbureaus anonimiteit. Dit betekent dat gegeven antwoorden nooit op persoonsniveau worden gerapporteerd en daarmee niet terug te leiden zijn naar individuele personen.
Gevonden op http://www.multiscope.nl/kennis/begrippen.html

Anonimiteit

Iemand is anoniem als deze persoon niet te identificeren is in een groep. Anonimiteit kan daardoor alleen bestaan binnen een groep.
Gevonden op https://www.vpngids.nl/veilig-internet/begrippen/
Geen exacte overeenkomst gevonden.