Zoek op

huurkoop

contractenrecht: koop en verkoop op afbetaling, waarbij partijen overeenkomen, dat de verkochte zaak niet door enkele aflevering ...
Gevonden op https://www.juridischwoordenboek.be?zoek=huurkoop

huurkoop

overeenkomstenrecht: koop en verkoop op afbetaling, waarbij partijen overeenkomen, dat de verkochte zaak niet door enkele ...
Gevonden op https://www.juridischwoordenboek.nl/zoek/huurkoop

HUURKOOP

1) Aanschaf op afbetaling 2) Afbetaling 3) Bepaalde wijze van verkrijging 4) Wijze van aanschaf
Gevonden op http://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/HUURKOOP/1

Huurkoop

Huurkoop is een kredietvorm. De intentie ervan is de eigendomsoverdracht van een goed - de koop - maar vormelijk gaat het om huur. Dat betekent dat de kredietverstrekker een duurzaam goed, voor een bepaalde periode ter beschikking stelt van een kredietnemer, tegen betaling van een periodieke vergoeding, de huur. Die huur wordt berekend op zodanige...
Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/Huurkoop

Huurkoop

Koop en verkoop op afbetaling, waarbij partijen overeenkomen dat de eigendom niet bij de levering overgaat op de koper maar pas als het hele verschuldigde bedrag is betaald. Voor de huurkoop van onroerend goed geldt een aparte wettelijke regeling.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10251

Huurkoop

Huurkoop houdt koop en verkoop op afbetaling in, waarbij partijen overeenkomen dat de eigendom niet bij de levering overgaat op de koper maar pas als het hele verschuldigde bedrag is betaald. Voor de huurkoop van onroerend goed geldt een aparte wettelijke regeling.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10264

huurkoop

Bij huurkoop mag je het product wat je wilt hebben meteen meenemen. Je betaalt dan iedere maand een bepaald bedrag totdat je het hele bedrag hebt afbetaald. Pas dan is het product van jou.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10679

Huurkoop

Koop op afbetaling, waarbij partijen overeenkomen dat de verkochte zaak niet door enkele overdracht in eigendom aan de koper overgaat. Huurkoop moet bij akte worden aangegaan. In de akte moeten de koopprijs, het afbetalingsplan en bepalingen betreffende de eigendomsovergang staan vermeld.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10871

huurkoop

Een bijzondere vorm van koop op afbetaling is de huurkoop. Dat is de koop op afbetaling waarbij de koper niet meteen eigenaar wordt. Hij blijft huurder tot het moment dat hij de laatste termijn heeft afgelost. Een bijzonderheid bij huurkoop is dat de overeenkomst alleen schriftelijk kan worden aangegaan. De huurverkoper is verplicht de koper de bet...
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10977

Huurkoop

koop en verkoop op afbetaling, waarbij partijen overeenkomen dat de eigendom niet bij de levering overgaat op de koper maar pas als het hele verschuldigde bedrag is betaald. Voor de huurkoop van onroerend goed geldt een aparte wettelijke regeling.
Gevonden op http://www.hypotheekwoordenboek.nl/H

Huurkoop

Huurkoop houdt koop en verkoop op afbetaling in, waarbij wordt overeenkomen dat het eigendom niet bij de levering overgaat op de koper maar pas als het hele verschuldigde bedrag voldaan is. Op huurkoop van onroerend goed is een andere regeling van toepassing.
Gevonden op https://www.encyclo.nl//Media/Begrippenbank-Bedrijfskunde-Streutker/Begripp
Geen exacte overeenkomst gevonden.