Zoek op

MMS

1) Beeldbericht mobieltje 2) Beeldbericht op een mobieltje 3) Beeldbericht per telefoon 4) Communicatiemiddel 5) Inrichting voor middelbaar onderwijs 6) Meisjesschool 7) Multimedia messaging service (afk.) 8) Onderwijsinstelling 9) Soort onderwijs 10) Telecommunicatieterm 11) Term bij telecommunicatie 12) Voormalig onderwijstype 13) Vroegere onderw...
Gevonden op http://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/MMS/1

MMS

Multimedia Messaging Service. MMS lijkt op SMS maar stelt je in staat foto`s, geluid en video te verzenden naar je vrienden of familie. MMS kost meer dan SMS, en behoeft een mobiele telefoon die met MMS is uitgerust.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10355

MMS

* Manufacturing Message Specification
* Multimedia Messaging Services: Opvolger van SMS en MMS, waarbij naast tekstboodschappen ook beelden, audio- en videofragmenten naar elkaars GSM kunnen worden verzonden.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10433

MMS

( Multimedia Messaging Service) MMS is de opvolger van EMS en SMS. Net als bij EMS is ook MMS gebaseerd op het huidige SMS. Met MMS is het mogelijk om een bericht te versturen met elke combinatie van tekst, geluid, foto's, plaatjes en bewegende beelden. MMS werkt net zoals SMS, je typt een berichtje op de ene gsm en verstuurt het naar de andere. Om...
Gevonden op http://www.webwoordenboek.be/verklaring/headers

MMS

(Multimedia Message Service. Met MMS kun je met je gsm foto's, tekst, geluid en eventueel video sturen naar een andere gsm of e-mailadres. Je gsm moet wel geschikt zijn voor MMS.)
Gevonden op http://www.webwoordenboek.be/verklaring/headers
Geen exacte overeenkomst gevonden.