Zoek op

NASDAQ

Zie National Association of Securities Dealers Automated Quotations voor uitleg van het begrip “NASDAQ”.
Gevonden op https://www.finler.nl/nasdaq/

NASDAQ

1) Beursterm
Gevonden op http://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/NASDAQ/1

NASDAQ

NASDAQ is origineel een afkorting voor National Association of Securities Dealers Automated Quotations (Nederlands: Nationale Associatie van Effectenhandelaren Automatische Prijsstelling), is een beurs die wordt bedreven door de Amerikaanse National Association of Securities Dealers. Op deze beurs worden vooral aandelen van technologische bedrijve...
Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/NASDAQ

NASDAQ

De NASDAQ is een elektronische (virtuele) beurs. Het is een computergestuurd systeem dat de actuele prijzen weergeeft van de aandelen. Op de NASDAQ worden voornamelijk aandelen van technologische bedrijven verhandeld. NASDAQ is de afkorting voor National Association of Securities Dealers
Gevonden op http://valutawijzer.nl/woordenboek/nasdaq/

NASDAQ

National Association of Security Dealers Automated Quotations. Electronische schermenbeurs van New York. ( > diversen > beurzen)
Gevonden op http://www.em-ha-em-art-productions.nl/kennisbank/beleggen/nasdaq.htm

NASDAQ

Elektronische aandelenmarkt in New York. Is de laatste jaren snel gegroeid en concurrent geworden van de New York Stock Exchange. Grote bedrijven zoals Microsoft en Intel staan aan de Nasdaq genoteerd.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10161

Nasdaq

Nasdaq: afkorting van `National Association of Securities Dealers Automated Quotations`.De Nasdaq werd in 1971 gecreëerd om de transacties met niet genoteerde effecten te automatiseren. Zo wordt de beurs transparanter en kan men er beter toezicht op houden.Alle economische sectoren zijn erin vertegenwoordigd (transport, biotechnologie, bankdienste...
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10237

Nasdaq

National Association of Securities Dealers Automated Quotations. Elektronische (beurs)vloer van New York.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10783

NASDAQ

Afkorting voor: National Association of Securities Dealers Automated Quotations De NASDAQ is een Amerikaanse index die alleen bedrijven uit de technologische sector bevat.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10820

Nasdaq

Nasdaq is de afkorting van National Association of Securities Dealers Automated Quotations. Het is de elektronische (beurs)vloer van New York.
Gevonden op http://www.ensie.nl/definitie/Nasdaq

NASDAQ

National Association of Securities Dealers Automated Quotations, de elektronische beurs van New York. De Nasdaq werd in 1971 gecreeerd om de transacties met niet genoteerde effecten te automatiseren.
Gevonden op http://www.financielebegrippen.com/nasdaq

Nasdaq

De NASDAQ is de elekronische (virtuele) beurs van New York.
Gevonden op http://www.homefinance.nl/algemeen/woordenlijst/woordenlijst_n.asp

Nasdaq

National Association of Securities Dealers Automated Systems. Is eigendom van en wordt gerund door de National Association of Securities Dealers ( NASD). De Nasdaq is een computergestuurd systeem dat voor beurshandelaren de prijzen van de effecten actueel weergeeft. De Nasdaq quotes worden gepubliceerd op de financiële pagina`s van de meeste krant...
Gevonden op http://www.wallstreetweb.nl/gids/woordenlijst/glossary.html

NASDAQ

Afkorting van National Association of Securities Dealers Automated Quotations. Dit is de elektronische (virtuele) beurs van New York.
Gevonden op https://www.abnamro.nl/nl/prive/beleggen/service/beleggers-abc/n.html
Geen exacte overeenkomst gevonden.