Zoek op

Outperformer

Een outperformer is een aandeel dat meer in koers is gestegen dan een bepaalde index of sector. Het omgekeerde van een outperformer is een underperformer. Dat is een aandeel dat minder in koers is gestegen dan een index of sector.
Gevonden op http://www.ensie.nl/definitie/Outperformer

Outperformer

Aandeel dat meer in koers is gestegen dan de AEX. Een aandeel dat het slechter doet dan de AEX heet underperformer.
Gevonden op http://www.financielebegrippen.com/outperformer

Outperformer

Aandeel waarvan verwacht wordt dat de koers het de komende 12 maanden beter zal doen dan de aandelenindex van de beurs waarop het betreffende aandeel verhandeld wordt.
Gevonden op http://www.wallstreetweb.nl/gids/woordenlijst/glossary.html

Outperformer

Onderneming waarvan op basis van onderzoek wordt verwacht dat deze het de komende tijd beter gaat doen dan de markt. Het advies is dan om aandelen in deze onderneming te kopen.
Gevonden op https://www.abnamro.nl/nl/prive/beleggen/service/beleggers-abc/o.html

Outperformer

Aandeel dat het duidelijk beter doet dan andere aandelen op de index van de betreffende aandelenmarkt. Soms wordt ook een belegger of beleggingsinstelling bedoeld die het beter doet dan een ander.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10161

Outperformer

Een outperformer is een onderneming waarvan wordt gezegd, op basis van onderzoek, dat het de komende tijd beter gaat doen dan de markt.
Het advies is dan om deze aandelen te kopen.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10251

Outperformer

Is een aandeel waarvan verwacht wordt dat de koers het de komende 12 maanden beter zal doen dan de aandelen-index van de beurs waarop het betreffende aandeel verhandeld wordt.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10353

Outperformer

Is een aandeel waarvan verwacht wordt dat de koers het de komende 12 maanden beter zal doen dan de aandelen-index van de beurs waarop het betreffende aandeel verhandeld wordt. `Market outperformer` wordt veel gebruikt door analisten om een bepaald aandeel een advies of rating te geven.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10374

Outperformer

Aandeel dat meer in koers is gestegen dan de desbetreffende index of sector. Een aandeel dat het slechter doet dan een index of sector heet een underperformer.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10768

outperformer

Aandeel dat meer in koers is gestegen dan de desbetreffende index of sector. Een aandeel dat het slechter doet dan een index of sector heet een underperformer.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10783
Geen exacte overeenkomst gevonden.