Zoek op

Schapenhouderij

Schapenhouderij In de waddenregio worden veel schapen gehouden. Schapen lopen in de duinen, op weidegrond en op de zeedijken. Ook de provincie Friesland is zeer schapenrijk. Op sommige plaatsen in Duitsland en Denemarken worden buitendijkse graslanden, zoals de kwelders en oude inpolderingen, nog intensief begraasd door schapen.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10517

Schapenhouderij

Schapenhouderij Van oudsher waren de agrarische bedrijven op Ameland gemengde veeteeltbedrijfjes van geringe omvang. Deze oude bedrijven waren voornamelijk ingesteld op het fokken en verkopen van vee: koeien, paarden en schapen. Schapen waren slechts een klein onderdeel van het bedrijf. De belangrijkste opbrengst van het schaap was de wol. Van de m...
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10517

Schapenhouderij

In de waddenregio worden veel schapen gehouden. Schapen lopen in de duinen, op weidegrond en op de zeedijken. Ook de provincie Friesland is zeer schapenrijk. Op sommige plaatsen in Duitsland en Denemarken worden buitendijkse graslanden, zoals de kwelders en oude inpolderingen, nog intensief begraasd door schapen.
Gevonden op http://www.natuurinformatie.nl/ecomare.devleet/natuurdatabase.nl/i000782.ht

Schapenhouderij

Van oudsher waren de agrarische bedrijven op Ameland gemengde veeteeltbedrijfjes van geringe omvang. Deze oude bedrijven waren voornamelijk ingesteld op het fokken en verkopen van vee: koeien, paarden en schapen.
Schapen waren slechts een klein onderdeel van het bedrijf. De belangrijkste opbrengst van het schaap was de wol. Van de melk werd kaa...
Gevonden op http://www.natuurinformatie.nl/ecomare.devleet/natuurdatabase.nl/i001045.ht
Geen exacte overeenkomst gevonden.