Zoek op

LAG

1) Gameterm 2) Liggen 3) Vertraging in een netwerk
Gevonden op http://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/LAG/1

LAG

LAG is een historisch motorfietsmerk. LAG: Liesinger Motorenfabrik AG, Liesing bei Wien (1923-1928). Oostenrijks merk dat eerst 118- en 148 cc clip-on motoren produceerde, later ook motorfietsen met 346- en 496 cc JAP-motor. Daarnaast bouwde men 246 cc tweetakten, vanaf 1927 uitsluitend 346 cc kamzuiger-tweetakten. ...
Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/LAG

Lag

Een lag, latency of in het Nederlands latentie is een vertraging in de dataoverdracht over een datacommunicatienetwerk. Er is in vrijwel elk digitaal netwerk sprake van vertraging, er wordt dan gesproken over latency (latentie) of "ping" (hoewel de laatste uitdrukking eigenlijk niet correct is voor dit verschijnsel), deze vertraging is onder nor.....
Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/Lag

lag

[Vergeten woorden] (m. lagen) vastlegging, ordening [~ laag ‘wet’, gelag ‘vertering; noodlot’, liggen, leggen]
Gevonden op http://taaldacht.nl/vergeten-woorden

LAG

Laboratoriumgeneeskunde.
Gevonden op http://www.dehelianthus-haarlem.nl/newhtml/lexicon/list_A.html

Lag

Het verschijnsel dat een voortschrijdend gemiddelde altijd achterloopt op de koersen. Deze lag heeft de grootte van de helft van de periode waarover het voortschrijdend gemiddelde wordt berekend. ( > beleggen > analyse > technisch > algemeen)
Gevonden op http://www.em-ha-em-art-productions.nl/kennisbank/beleggen/lag.htm

Lag

Vertraging die optreedt bij verzending van data via het internet ten gevolge van trage verbindingen of hertransmissies door fouten.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10230

lag

Vertraging die optreedt bij het verzenden van data via Internet ten gevolge van overbelasting of uitval van bepaalde verboindingen.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10433

Lag

Een situatie die in een netwerk ontstaat door congestie (opstopping). Dit komt voor als er meer data verkeer een netwerk ingestuurd wordt, als dat dit netwerk aan kan. Hierdoor zijn applicaties langer bezig met verzenden en ontvangen van gegevens. Denk hierbij aan een snelweg. De lag is te vergelijken met een file, sta je in de file, dan kom je lat...
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/11072

Lag

vertraging in een netwerk; zie PCM okt 02
Gevonden op http://www.ming-automatisering.nl/Definities/

lag

Vertraging die optreedt bij verzending van data via het Internet ten gevolge van trage verbindingen of herhaalde transmissie wegens fouten.
Gevonden op http://www.webmasterwoordenboek.nl/l.php?id=2772

lag

Vertraging die optreedt bij verzending van data via het Internet ten gevolge van trage verbindingen of herhaalde transmissie wegens fouten.
Gevonden op http://www.webmasterwoordenboek.nl/l.php?id=2999
Geen exacte overeenkomst gevonden.