Zoek op

SAIGNANT

1) Bloederig 2) Heel kort gebakken 3) Kort gebakken 4) Zeer kort gebakken
Gevonden op http://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/SAIGNANT/1

Saignant

De buitenkant is bruin gekorst. De binnen kant is half rauw, dwz rauw maar toch al licht roze (minder bloederig): 2 minuten per kant bakken. Oppervlak rood vocht, kerntemperatuur 50°C en vlees voelt veerkrachtig aan.
Gevonden op http://kookrecepten.wordpress.com/recepten/keukentaal/keukentaal-s/

Saignant

Licht gebakken vlees dat nog rood ziet aan de binnenkant, doch reeds warm is.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10384

Saignant

Bloedend, bloedrood. Nog niet doorbraden. Bien cuit: goed gaar gebakken.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10877

Saignant

Slechts even gebakken of gebraden zodat het binnenste nog rood, bloederig blijft Op zijn Engels is het rare 1 à 2 minuten gebakken
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10990
Geen exacte overeenkomst gevonden.