Zoek op

Xcode

Xcode is een geïntegreerde ontwikkelomgeving, ontwikkeld door Apple. Het biedt een geheel van software ontwikkelingsproducten aan voor het ontwikkelen van software voor OS X en iOS.
Gevonden op http://appyourservice.nl/begrippen/

Xcode

Xcode is een geïntegreerde ontwikkelomgeving (IDE) met een geheel van software ontwikkelingsproducten ontwikkeld door Apple voor het ontwikkelen van software voor OS X en iOS. De eerste versie van Xcode werd uitgebracht in 2003, de laatste stabiele versie is versie 5.0 en is beschikbaar via de Mac App Store gratis voor Mac OS X Lion en OS X Mount...
Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/Xcode

Xcode

Xcode is een Integated Development Environment (IDE) ontwikkeld door Apple. Xcode wordt gebruik bij het ontwikkelen van applicaties voor iOS en OSX/macOS . Veelal wordt de software in Objective-C of Swift geschreven. De tegenhanger van Xcode voor de ontwikkeling van Android apps is Android Studio.
Gevonden op https://webuildapps.com/definition/xcode

Xcode

Xcode is een IDE (Integrated Development Environment) ontwikkeld door Apple voor het ontwikkelen van macOS en iOS apps.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/11438

Xcode

Xcode is de ontwikkelomgeving (IDE) voor het besturingssysteem iOS en macOS. In deze ontwikkelomgeving kunnen app ontwikkelaars met de programmeertaal Swift software ontwikkelen.
Gevonden op https://www.shareforce.nl/nl/definities
Geen exacte overeenkomst gevonden.