Zoek op

CAC-40

De CAC-40 is een gewogen index gebaseerd op de 40 meest verhandelde Franse ondernemingen. Deze 40 meest verhandelde Franse ondernemingen staan genoteerd op de effectenbeurs van de Euronext. De CAC-40. De afkorting CAC staat voor Cotation Assisté Continue.
Gevonden op http://valutawijzer.nl/woordenboek/cac-40/

CAC 40

Door Euronext onderhouden en berekende beursgraadmeter van de lokale Franse effectenmarkt. De CAC40 is een gewogen index die is gebaseerd op de koersen van de 40 meest verhandelde Franse ondernemingen die staan genoteerd op de effectenbeurs van Euronext. De effectieve aandelenomzet is bepalend voor opname van een fonds in de CAC40. CAC is een afkor...
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10161

CAC 40

Wereldwijd worden de beurzen aan de hand van beursindexen geanalyseerd. In Frankrijk (Parijs) wordt de CAC40 gebruikt. Deze index is gebaseerd op de 40 aandelen die als de belangrijkste en de meest representatieve Franse aandelen worden beschouwd.
De CAC 40 index werd op 31 december 1987 gecreëerd als referentie voor de Franse beurs.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10237

CAC-40

Index van de Parijse effectenbeurs - Cotation Assisté Continue - gebaseerd op de veertig belangrijkste Franse aandelen.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10783

CAC-40

CAC-40 is de index van de Parijse effectenbeurs. De afkorting CAC-40 staat voor Cotation Assisté Continue. De index is gebaseerd op de 40 belangrijkste Franse aandelen.
Gevonden op http://www.ensie.nl/definitie/CAC-40
Geen exacte overeenkomst gevonden.