Mousse definities

Zoek op

Mousse

Mousse logo #10101) Toetje 2) Zeer fijne wildpastei 3) Haarartikel 4) Scheepsjongen 5) Wildpastei 6) Nagerecht met stijfgeklopt eiwit erin 7) Stijfgeklopte room 8) Luchtbelletjes in wijn 9) Luchtig gerecht 10) Luchtig nagerecht 11) Schuim 12) Schuimachtig 13) Schuimachtig toetje 14) Schuimrubber 15) Nagerecht 16) Luchtig toetje
Gevonden op https://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Mousse/1

Mousse

Mousse logo #10608Let op: Spelling van 1858 Fr., scheepsjongen, kajuitswachter
Gevonden op http://www.dbnl.org/tekst/weil004kuns01_01/

mousse

mousse logo #11306dessertcr?me, luchtige pat? (toon de herkomst via de etymologiebank)
Gevonden op http://www.etymologiebank.nl/trefwoord/mousse

Mousse

Mousse logo #10945Een licht en luchtig gerecht van zoete of hartige ingrediënten dat zowel zoet als hartig kan zijn. De basis vormt een vla van eidooier waardoor stijf geslagen eiwit en/of slagroom wordt geschept tot een gelijkmatig geheel. Dikwijls gemaakt in een decoratieve vorm en warm of koud gestort.
Gevonden op http://www.rrr.nl

mousse

mousse logo #10835kunststof of rubber waarvan de materie in structuur lijkt op schuim, en de dichtheid, naargelang van het product, varieert van vast en stevig tot zacht en indrukbaar als bij een spons een stuk schuimmateriaal zachte, schuimachtige substantie gevormd uit een vloeibaar product dat vaak onder druk verpakt zit, bv. in een spuitbus gerecht waarvan de in...
Gevonden op https://anw.ivdnt.org/article/mousse

Moussé

Moussé logo #10756'Moussé' is een gemeente in het Franse departement Ille-et-Vilaine (regio Bretagne) en telt 200 inwoners (1999). De oppervlakte van Moussé bedraagt 3,3 km², de bevolkingsdichtheid is 60,6 inwoners per km².
Gevonden op https://nl.wikipedia.org/wiki/Moussé

Mousse

Mousse logo #10877Een licht en luchtig gerecht van zoete of hartige ingrediënten dat zowel zoet als hartig kan zijn. De basis vormt een vla van eidooier waardoor stijf geslagen eiwit en-of slagroom wordt geschept tot een gelijkmatig geheel. Dikwijls gemaakt in een decoratieve vorm en warm of koud gestort.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10877

Mousse

Mousse logo #10912 Een licht en luchtig gerecht van zoete of hartige ingredienten dat zowel zoet als hartig kan zijn. De basis vormt een vla van eidooier waardoor stijf geslagen eiwit en-of slagroom wordt geschept tot een gelijkmatig geheel. Dikwijls gemaakt in een decoratieve vorm en warm of koud gestort. http://www.kokswereld.nl/content-culinairwoordenboek.html
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10912

Mousse

Mousse logo #10945Een licht en luchtig gerecht van zoete of hartige ingrediënten dat zowel zoet als hartig kan zijn. De basis vormt een vla van eidooier waardoor stijf geslagen eiwit en-of slagroom wordt geschept tot een gelijkmatig geheel. Dikwijls gemaakt in een decoratieve vorm en warm of koud gestort.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10945

Mousse

Mousse logo #10990 Een licht en luchtig gerecht van zoete of hartige ingrediënten De basis vormt een vla van eidooier waardoor stijf geslagen eiwit en-of slagroom wordt geschept tot een gelijkmatig geheel Dikwijls gemaakt in een decoratieve vorm en warm of koud gestort
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10990

Mousse

Mousse logo #11641Een licht en luchtig gerecht van zoete of hartige ingrediënten dat zowel zoet als hartig kan zijn. De basis vormt een vla van eidooier waardoor stijf geslagen eiwit en/of slagroom wordt geschept tot een gelijkmatig geheel. Dikwijls gemaakt in een decoratieve vorm en warm of koud gestort.
Gevonden op https://www.kokswereld.nl/culinair-woordenboek/
Geen exacte overeenkomst gevonden.