
1) Fijngesneden schil van citrusfruit
Gevonden op
https://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Zeste/1

1) Fijngesneden schil van citrusfruit
Gevonden op
https://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Zeste/1

geurige, geraspte of dungesneden citroenschil, limoenschil of sinaasappelschil die dient als smaakmaker in uiteenlopende gerechten In de opvatting 'een stukje dungesneden citroenschil, limoenschil of sinaasappelschil' ook met meervoud.
Gevonden op
https://anw.ivdnt.org/article/zeste

geurige, geraspte of dungesneden citroenschil, limoenschil of sinaasappelschil die dient als smaakmaker in uiteenlopende gerechten In de opvatting 'een stukje dungesneden citroenschil, limoenschil of sinaasappelschil' ook met meervoud.
Gevonden op
https://anw.ivdnt.org/article/zeste

zeste is een dungesneden stukje schil van een citrusvrucht zonder het wit van de schil. Meestal wordt sinaasappelschil gebruikt, maar citroenschil of limoenschil zou ook kunnen. In het Frans betekent zeste ' smaak '.
Gevonden op
https://www.bierwoordenboek.com/Zeste.ashx

zeste is een dungesneden stukje schil van een citrusvrucht zonder het wit van de schil. Meestal wordt sinaasappelschil gebruikt, maar citroenschil of limoenschil zou ook kunnen. In het Frans betekent zeste ' smaak '.
Gevonden op
https://www.bierwoordenboek.com/Zeste.ashx

Een zeste is een stukje dun gesneden buitenschil van een citrusvrucht. U kunt het gebruiken om allerlei gerechten op smaak te brengen, vooral dan taarten en nagerechten.
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10377

Een zeste is een stukje dun gesneden buitenschil van een citrusvrucht. U kunt het gebruiken om allerlei gerechten op smaak te brengen, vooral dan taarten en nagerechten.
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10377

FR; buitenste schil van een citroen of sinaasappel. Smaakkenmerk
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10519

FR; buitenste schil van een citroen of sinaasappel. Smaakkenmerk
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10519

Geurige heel dun gesneden buitenschil van citroen, mandarijn, sinaasappel enz.. Zesteur is het gereedschap waarmee men dit doet.
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10877

Geurige heel dun gesneden buitenschil van citroen, mandarijn, sinaasappel enz.. Zesteur is het gereedschap waarmee men dit doet.
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10877

Sinaasappel- of citroenschil (zonder wit) in julienne. http://www.kokswereld.nl/content-culinairwoordenboek.html
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10912

Geurige heel dun gesneden buitenschil van citroen, mandarijn, sinaasappel enz.. Zesteur is het gereedschap waarmee men dit doet.
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10945

Geurige heel dun gesneden buitenschil van citroen, mandarijn, sinaasappel enz.. Zesteur is het gereedschap waarmee men dit doet.
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10945

Is een dun gesneden buitenschil (zonder wit) van een citroen of sinaasappel, gesneden in heel dunne reepjes (julienne). U kunt het gebruiken om allerlei gerechten op smaak te brengen. Zestes trekken in de schil van sinaasappelen of andere citrusvruchten gebeurd het gemakkelijkste met een citrustrekker of ‘zesteur’: dit is een speciaal m...
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10945

Is een dun gesneden buitenschil (zonder wit) van een citroen of sinaasappel, gesneden in heel dunne reepjes (julienne). U kunt het gebruiken om allerlei gerechten op smaak te brengen. Zestes trekken in de schil van sinaasappelen of andere citrusvruchten gebeurd het gemakkelijkste met een citrustrekker of ‘zesteur’: dit is een speciaal m...
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10945

De schil van een citrusvrucht, gesneden in zeer fijne julienne
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10990

De schil van een citrusvrucht, gesneden in zeer fijne julienne
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10990

Sinaasappel- of citroenschil (zonder wit) in julienne.
Gevonden op
https://www.kokswereld.nl/culinair-woordenboek/

Sinaasappel- of citroenschil (zonder wit) in julienne.
Gevonden op
https://www.kokswereld.nl/culinair-woordenboek/

De rasp van een citroen- of sinaasappelschil of de schil zelf, héél dun gesneden
Gevonden op
https://www.sjeef.nl/Recepten/ABC/abcz.phpl

De rasp van een citroen- of sinaasappelschil of de schil zelf, héél dun gesneden
Gevonden op
https://www.sjeef.nl/Recepten/ABC/abcz.phpl
Geen exacte overeenkomst gevonden.