Ze te definities

Zoek op

Zeste

Zeste logo #10101) Fijngesneden schil van citrusfruit
Gevonden op https://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Zeste/1

Zeste

Zeste logo #10101) Fijngesneden schil van citrusfruit
Gevonden op https://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Zeste/1

zeste

zeste logo #10835geurige, geraspte of dungesneden citroenschil, limoenschil of sinaasappelschil die dient als smaakmaker in uiteenlopende gerechten In de opvatting 'een stukje dungesneden citroenschil, limoenschil of sinaasappelschil' ook met meervoud.
Gevonden op https://anw.ivdnt.org/article/zeste

zeste

zeste logo #10835geurige, geraspte of dungesneden citroenschil, limoenschil of sinaasappelschil die dient als smaakmaker in uiteenlopende gerechten In de opvatting 'een stukje dungesneden citroenschil, limoenschil of sinaasappelschil' ook met meervoud.
Gevonden op https://anw.ivdnt.org/article/zeste

Zeste

Zeste logo #11030zeste is een dungesneden stukje schil van een citrusvrucht zonder het wit van de schil. Meestal wordt sinaasappelschil gebruikt, maar citroenschil of limoenschil zou ook kunnen. In het Frans betekent zeste ' smaak '.
Gevonden op https://www.bierwoordenboek.com/Zeste.ashx

Zeste

Zeste logo #11030zeste is een dungesneden stukje schil van een citrusvrucht zonder het wit van de schil. Meestal wordt sinaasappelschil gebruikt, maar citroenschil of limoenschil zou ook kunnen. In het Frans betekent zeste ' smaak '.
Gevonden op https://www.bierwoordenboek.com/Zeste.ashx

Zeste

Zeste logo #10377Een zeste is een stukje dun gesneden buitenschil van een citrusvrucht. U kunt het gebruiken om allerlei gerechten op smaak te brengen, vooral dan taarten en nagerechten.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10377

Zeste

Zeste logo #10377Een zeste is een stukje dun gesneden buitenschil van een citrusvrucht. U kunt het gebruiken om allerlei gerechten op smaak te brengen, vooral dan taarten en nagerechten.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10377

zeste

zeste logo #10519FR; buitenste schil van een citroen of sinaasappel. Smaakkenmerk
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10519

zeste

zeste logo #10519FR; buitenste schil van een citroen of sinaasappel. Smaakkenmerk
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10519

Zeste

Zeste logo #10877Geurige heel dun gesneden buitenschil van citroen, mandarijn, sinaasappel enz.. Zesteur is het gereedschap waarmee men dit doet.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10877

Zeste

Zeste logo #10877Geurige heel dun gesneden buitenschil van citroen, mandarijn, sinaasappel enz.. Zesteur is het gereedschap waarmee men dit doet.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10877

Zeste

Zeste logo #10912 Sinaasappel- of citroenschil (zonder wit) in julienne. http://www.kokswereld.nl/content-culinairwoordenboek.html
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10912

Zeste

Zeste logo #10945Geurige heel dun gesneden buitenschil van citroen, mandarijn, sinaasappel enz.. Zesteur is het gereedschap waarmee men dit doet.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10945

Zeste

Zeste logo #10945Geurige heel dun gesneden buitenschil van citroen, mandarijn, sinaasappel enz.. Zesteur is het gereedschap waarmee men dit doet.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10945

Zeste

Zeste logo #10945Is een dun gesneden buitenschil (zonder wit) van een citroen of sinaasappel, gesneden in heel dunne reepjes (julienne). U kunt het gebruiken om allerlei gerechten op smaak te brengen. Zestes trekken in de schil van sinaasappelen of andere citrusvruchten gebeurd het gemakkelijkste met een citrustrekker of ‘zesteur’: dit is een speciaal m...
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10945

Zeste

Zeste logo #10945Is een dun gesneden buitenschil (zonder wit) van een citroen of sinaasappel, gesneden in heel dunne reepjes (julienne). U kunt het gebruiken om allerlei gerechten op smaak te brengen. Zestes trekken in de schil van sinaasappelen of andere citrusvruchten gebeurd het gemakkelijkste met een citrustrekker of ‘zesteur’: dit is een speciaal m...
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10945

Zeste

Zeste logo #10990 De schil van een citrusvrucht, gesneden in zeer fijne julienne
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10990

Zeste

Zeste logo #10990 De schil van een citrusvrucht, gesneden in zeer fijne julienne
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10990

Zeste

Zeste logo #11641Sinaasappel- of citroenschil (zonder wit) in julienne.
Gevonden op https://www.kokswereld.nl/culinair-woordenboek/

Zeste

Zeste logo #11641Sinaasappel- of citroenschil (zonder wit) in julienne.
Gevonden op https://www.kokswereld.nl/culinair-woordenboek/

Zeste

Zeste logo #11588De rasp van een citroen- of sinaasappelschil of de schil zelf, héél dun gesneden
Gevonden op https://www.sjeef.nl/Recepten/ABC/abcz.phpl

Zeste

Zeste logo #11588De rasp van een citroen- of sinaasappelschil of de schil zelf, héél dun gesneden
Gevonden op https://www.sjeef.nl/Recepten/ABC/abcz.phpl
Geen exacte overeenkomst gevonden.