Zoek op

autoverzekering

de autoverzekering zelfst.naamw. (v.) Uitspraak:   ['ɑutovərzekərɪŋ, 'otovərzekərɪŋ] Verbuigingen:   autoverzekering|en (meerv.) verzekering voor je auto Voorbeeld:   `In Nederland is een autoverzekering verplicht.` © Kernerman Dictionaries. Sp...
Gevonden op http://www.woorden.org/woord/autoverzekering

AUTOVERZEKERING

1) Type assurantie
Gevonden op http://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/AUTOVERZEKERING/1

Autoverzekering

Een autoverzekering is een ruime term voor velerlei verzekeringen die tot doel hebben de schade aan of veroorzaakt door de eigen auto te verzekeren. Een autoverzekering is in de landen van de Europese Unie verplicht. Deze verplichting wordt in Nederland geregeld in de Wet aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen (WAM). ==Wettelijke verplichtin...
Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/Autoverzekering

Autoverzekering

In Nederland is een autoverzekering wettelijk verplicht als je een auto bezit. De eigenaar van de auto moet verplicht een verzekering afsluiten waarmee in ieder geval alle schade die zijn auto in het verkeer aan andere personen of voertuigen veroorzaakt, wordt gedekt.
Gevonden op https://www.autoverzekering.nl/

Autoverzekering

Eigenaren van een auto zijn wettelijk verplicht om hun auto te verzekeren. Vanaf het moment dat het kenteken op naam staat, is er een verzekeringsplicht. Naast de standaard dekking kunt u kiezen voor aanvullende verzekeringen. Vaak worden ook de inzittende meeverzekerd.
Gevonden op https://www.diks.nl/autoverzekering/

Autoverzekering

Een autoverzekering is een verzekering die schade door of met eigen auto verzekert. In Nederland zijn eigenaren van auto's wettelijk verplicht om een autoverzekering af te sluiten. Er zijn WA verzekeringen, WA beperkt casco en WA volledig casco.
Gevonden op https://www.verzekering.nl/autoverzekering/
Geen exacte overeenkomst gevonden.