Zoek op

Autoverzekering

In Nederland is een autoverzekering wettelijk verplicht als je een auto bezit. De eigenaar van de auto moet verplicht een verzekering afsluiten waarmee in ieder geval alle schade die zijn auto in het verkeer aan andere personen of voertuigen veroorzaakt, wordt gedekt.
Gevonden op https://www.autoverzekering.nl/

autoverzekering

Als je een auto bezit, moet die auto verzekerd zijn. De WA-verzekering betaalt de schade die je met jouw auto aan anderen toebrengt. Met een all-riskverzekering kun je de schade aan je eigen auto verzekeren.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10679

autoverzekering

de autoverzekering zelfst.naamw. (v.) Uitspraak:   ['ɑutovərzekərɪŋ, 'otovərzekərɪŋ] Verbuigingen:   autoverzekering|en (meerv.) verzekering voor je auto Voorbeeld:   `In Nederland is een autoverzekering verplicht.` © Kernerman Dictionaries. Sp...
Gevonden op http://www.woorden.org/woord/autoverzekering

Autoverzekering

Een autoverzekering is een ruime term voor velerlei verzekeringen die tot doel hebben de schade aan of veroorzaakt door de eigen auto te verzekeren. Een autoverzekering is in de landen van de Europese Unie verplicht. Deze verplichting wordt in Nederland geregeld in de Wet aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen (WAM). ==Wettelijke verplichtin...
Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/Autoverzekering

Autoverzekering

Een autoverzekering is een verzekering die schade door of met eigen auto verzekert. In Nederland zijn eigenaren van auto's wettelijk verplicht om een autoverzekering af te sluiten. Er zijn WA verzekeringen, WA beperkt casco en WA volledig casco.
Gevonden op https://www.verzekering.nl/autoverzekering/

AUTOVERZEKERING

1) Type assurantie
Gevonden op http://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/AUTOVERZEKERING/1

AUTOVERZEKERING

1) Type assurantie
Gevonden op http://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/AUTOVERZEKERING/1
Geen exacte overeenkomst gevonden.